Reacties

Geef hier je reactie over Ronald en de Website.

(helemaal onderaan op deze pagina)

95 thoughts on “Reacties

 1. Verrassingsoptreden Trompet
  Heel erg goed. Muzikaal, sfeervol en prima passend bij het feest. Stipt en professioneel.

  Pieter-Jan

 2. Tom

  Verrassingsact op Bruiloft
  Leuk optreden van Ronald tijdens bruiloft beste vriend. Speciaal voor het optreden heeft nog Savage Love ingestudeerd!! Echt top

 3. April 2022

  Prachtig
  Ronald heeft een prachtige performance neergezet met de uitvoering van het Taptoe-signaal tijdens de uitvaart van onze moeder. Het was een waardige afsluiting van een mooie ceremonie. We hebben hierop veel mooie reacties ontvangen.

  Mira

 4. Optreden tijdens uitvaart
  Ronald heeft het Ave Maria gespeelt op trompet tijdens de uitvaart van mijn moeder. Het was indrukwekkend mooi! Nogmaals dank Ronald

  Anne

 5. Leuk, vriendelijk en professioneel
  Ronald communiceerde duidelijk en zeer vriendelijk. Goede afstemming over onze wensen wat er mogelijk was. Hij liet ons weten hoe laat hij er zou zijn, ook op de dag zelf hield hij ons op de hoogte. Optreden was precies goed: kort, krachtig en vrolijk. Een mooie start van een feestelijke dag.

  Fam de Wit

 6. Voor diegenen die nog twijfelen om bij Ronald op les te gaan, heb ik maar één advies. Gewoon doen. Behalve dat hij erg goed en geduldig les geeft, is het een fijne gozer zonder poespas. Daarbij rekent hij echt een laag bedrag.

 7. Voor iedereen die nog twijfelt over trompetlessen…..niet twijfelen, maar gewoon naar Ronald gaan. Behalve dat hij super goed les geeft, is het een goede gozer zonder kapsones. Zodra ik weer in de gelegenheid ben, hervat ik ook mijn lessen weer.

 8. Perfecte sfeermaker
  Verrassingsoptreden met trompet van Ronald Arkesteijn is zeer goed gevallen. Hij speelde prachtig en precies op het juiste moment de nummers die hij op mijn verzoek had ingestudeerd. Perfecte sfeermaker voor het feestdiner. Zeer tevreden met keuze.

  Adriaan

 9. Fantastisch
  Goede communicatie, fantastisch geluid en het was een top act! Zeker het aanraden waard!

 10. goed gedaan!

  Opa’s 99e verjaardag opgeluisterd met een geweldig optreden van Ronald Arkesteijn. Fijn dat hij meedenkt over wat te spelen en dat op een leuke manier uitvoert.

   

  Laura

 11. Prachtige Aubade
  Ronald heeft voor het 60 jarig huwelijksfeest van mijn schoonouders een aantal toepasselijke nummers gespeeld voor het kleine, maar dankbare publiek. Al in de aanloop naar het optreden, nam Ronald contact op, om het repertoire af te stemmen. Stipt op tijd, heeft hij de nummers aan het bruidspaar en gezelschap ten gehore gebracht. Het was een groot succes! Dank Ronald

 12. Wat een verassing op 10 maart voor jarige Toy.

  Al swingend naam zij de serenade van trompetist Ronald in ontvangst.

  Met koude handen smorgens om half tien speelde ronald een paar gezellige

  nummers voor Toy.

  Wat je ook wil horen hij speelt het voor je.

  Echt een aanrader als je iemand even wilt verassen.

  Groetjes Jan

 13. Ronald heeft een Corona-serenade gedaan voor onze vader, die 80 jaar werd. Hij werkt zeer professioneel, is erg aardig en past zich aan aan de wensen van de klant qua muziekstijl. Helemaal top!

 14. Ronald is volgens mij zo iemand die iedereen op zijn gemak weet te brengen en waarschijnlijk doet hij dat ook totaal niet bewust. Zelfs wanneer je op 49 jarige leeftijd besluit trompetles te nemen, weet hij je na een paar maanden al behoorlijk bezeten te maken met het instrument.

 15. ‘Mijn moeder wordt 90 jaar’ in Schiedam.
  Geweldig
  Het was prachtig en sfeervol. Ronald was ruim op tijd, vriendelijk en aardig voor mijn moeder. Mooi gespeeld

 16. Als slagwerker trompet leren spelen? In vier weken tijd? Omdat je zo graag het taptoesignaal wil spelen op vier mei om acht uur ’s avonds? Een onmogelijke opgave zou je zeggen. Nou, niet als je Ronald naast je hebt; met oneindig geduld en een drive die de mijne evenaarde heeft hij de vier noten van het taptoesignaal erin geramd. En ik heb het gespeeld. En nu heb ik ‘normaal’ les, omdat ik de andere noten ook wil leren spelen en er uiteindelijk toch vier ventielen op zo’n apparaat zitten die je wilt leren gebruiken.

 17. Ons zoontje van 8 speelt nu een jaar bij Ronald en dat bevalt goed. Ronald is op een prettige manier streng en dat heeft zoonlief wel een beetje nodig. Een oefening is pas goed als het goed is: geen slap gedoe! Nogmaals, de sfeer lijdt daar absoluut niet onder. Hij gaat met plezier naar les. Dus een compliment voor Ronald!

 18. Sinds een paar weken heb ik les van Ronald. Hij geeft heel relaxed les en dat heb ik als stresskip wel nodig. Ik speel al 25 jaar bij Victory maar op deze manier heb ik nooit les gehad. Beetje techniek, nummers doorspelen, dingen waar ik moeite mee heb helpt hij me mee. De laatste tijd veel last van zenuwen (bang om te falen denk ik) maar we gaan er samen aan werken om dit te verhelpen. Ronald je bent een topper!

 19. Er is al veel gezegd..heb er niet veel aan toe te voegen. Je bent een topper Ronald!!

 20. Ronald is de jongste van mijn vier broers.
  Wij komen uit een muzikaal gezin.
  Ik was twaalf toen hij geboren werd en wat was ik blij met mijn broertje.
  Toen hij drie jaar geleden zei dat hij zijn baan op wilde zeggen en in de muziek verder wilde gaan maakte ik mij zorgen.
  Wat nu verder?
  Ik kan nu alleen maar zeggen “wat ben jij een kanjer “!
  Als hij mij iets stuurt qua muziek, en dan vooral op bugel (dat is mijn favoriete instrument, en dat weet hij) tja, dan word ik emotioneel, want dat kan hij zo goed/mooi.
  Het enige wat ik nu nog kan zeggen………
  Jij komt er wel, maar eigenlijk ben jij er nu al want wat heb jij in drie jaar tijd ontzettend veel bereikt 🎺

 21. Ronald is A great person, and A great trumpetter. He has Latin soul in da Bones. Love to work with HIM. The Doors at MASALSA & SCOTOWN are always open…. let’s defeat CORONA and hope to get to business soon!!!
  for the ones who just het started playing… get Some lessons from this maestro…!!

 22. Wij van The Indian Eagles 🦅 kunnen een boekwerk schrijven omtrent onze ervaring met Ronald als persoon zijnde, maar ook als collega muzikant.

  Ronald is de trompettist van onze blaassectie, tevens arrangeert hij diverse partijen voor ons. Als band vinden wij het heel prettig met Ronald te musiceren, doordat hij ‘a prima vista’ kan spelen heeft hij live regelmatig zijn kwaliteiten kunnen showen.

  Ronald ga vooral zo door, dank je wel voor al je inzet bij The Indian Eagles 🦅.

  Tijdens oefeningen spreek je altijd vol lof over je studenten en laat je ons ook regelmatig met trots zien hoe ze vorderen, geweldig om te zien hoe ze vooruitgang boeken.

  Keep on doing the good work, you deserve it.

 23. Er zijn hier al zoveel waarheden over Ronald geschreven dat ik niet anders kan dan dit te bevestigen!! Ronald is een klasse trompettist, maar wat ik vooral in hem waardeer is dat hij er niet “voor zich zelf” staat maar voor de totale kwaliteit van de sectie/band en samenspelen kiest voor eigen gewin.

 24. Ik ken Ronald als betrouwbare en retestrakke medeblazers in onze band SoulFuzion. Hij kan ook prachtig arrangeren voor blazerssecties.
  Als ik geen saxofoon, maar trompet zou speken, zou ik zeker les van hem willen hebben.

 25. Ik ken Ronald nog maar zeer kort en door alle Corona gedoe hebben we helaas nog niet de kans gehad om samen on stage te staan.
  We hebben wel al veel contact gehad in verband met alle voorbereidingen voor onze nieuwe band. Miami Vibes en daarbij word ik altijd weer vrolijk van zijn aanstekelijke enthousiasme, ook tijdens deze crisis houdt hij de moed erin!!
  Hopelijk snel weer samen spelen! 🎶

 26. Ik ken Ronald al een jaar of 30.
  Als klein meisje begonnen met trompet spelen en we kwamen elkaar jaarlijks wel een paar keer tegen.
  Toen voor mij “de Ronald” nu een vriend. Kom je snel weer eens opzoeken bij een optreden!

 27. Ronald en ik kennen elkaar al heel wat jaren, hij is een van de toppers die mij heeft leren trompet spelen, 23 jaar later speel ik nog steeds met veel plezier! Ik kan altijd bij hem terecht voor een eerlijke en oprechte proffesionele mening waar ik veel waarde aan hecht. Hij geeft opbouwende kritiek waar je zelf mee aan de slag kan. Ronald is een fijne intructeur, geeft duidelijke uitleg en weet echt waar hij het over heeft! Ik vind hem een echte topper, ik kijk nog altijd tegen hem op als trompettist, hij is voor mij een voorbeeld!

 28. Voordat ik Ronald leerde kennen dacht ik dat ik een redelijke bariton speler was, totdat ik les kreeg van hem en bleek dat ik nog heel wat te leren had! Met heel veel plezier kijk ik terug op de lessen en als ik dacht dat ik iets niet onder de knie zou krijgen, wist Ronald het met zijn geduld me toch iedere keer weer te overtuigen dat het kon en…hij kreeg altijd gelijk! Ik heb aan Ronald niet alleen een leraar en goede mede muzikant gehad, maar er ook een sterke vriendschapsband aan overgehouden. Succes maatje!!

 29. Op Ronald kun je altijd rekenen! Retestrak spel, uiterst loyale kerel en ‘good company’ op en naast het podium! Topper!

 30. Speel al enkele jaren in verschillende blazerssecties met Ronald. Altijd weer een feestje!
  Toffe kerel en echt strakke trompettist waar ik zelf als saxofonist elke keer weer veel van leer.

 31. Ronald, een topper van muzikant en persoonlijkheid. Wij maken nu inmiddels een jaar samen muziek en je bent een beest zowel op het podium als met de studioprojecten. Je inbreng en motivatie word zeer gerespecteerd en behoor je daarom tot de vaste blazersteam van
  Latino BM Royale. Ik werk graag met je samen.

 32. Ronald ken ik al een tijdje, volg hem vooral op sociale media en delen wel eens muzikale media. Ik persoonlijk vind hem een topper! Hoe hij 1 is met zijn instrument, speelt beheerst en blijft zichzelf uitdagen(zie de media op Facebook) .. Een zeer gedreven persoonlijkheid en die graag het beste uit zijn trompet wil halen, wat hem goed lukt! Niet alleen een goede leermeester maar ook gewoon een toffe vent!

 33. Alweer een tijd geleden, maar heb met Ronald een aantal jaren in een jazzband mogen spelen.
  Deze band bestond al geruime tijd, maar met de komst van Ronald een forse muzikale impuls gekregen.
  Top muzikant, ontzettend veel kennis van zaken en ook niet onbelangrijk een erg gezellig persoon. Zonder de betweter uit te hangen weet Ronald precies over te brengen wat er beter kan of wellicht beter zou klinken. Hoort (helaas ?) ook alles.
  Mocht je iemand zoeken voor les, band coaching, arrangeren enz zoek niet langer en bel Ronald.

 34. Há,Ronald!
  We kennen elkaar al lang! Hij is altijd bevlogen , of hij zelf optreed of lesgeeft , en dat maakt hem onmisbaar als trompettist en docent! Zijn kwaliteit ligt in het persoonlijke aanpak en is goed voor beginners en voor gevorderden. Een proefles zal je altijd goed bevallen, bel hem dan!!!!

 35. Ga les nemen bij Ronald als je trompet wil leren spelen op de juiste manier.
  Tevens geeft het je door hem veel plezier om te studeren.

 36. Ik ken Ronald nu een jaar of twee en heb af en toe met hem gewerkt. In mijn toenmalige bigband (Big Band Bollenstreek) heb ik hem ooit gevraagd om in te vallen tijdens een optreden op trompet 1. Zonder ooit een repetitie te hebben meegedaan spetterde onder zijn leiding de trompetsectie als nooit te voren (als het ware natuurlijk). Daarna maar eens een paar lessen bij hem gevolgd, en er absoluut veel aan gehad. Ronald is voor mij een uiterst betrouwbaar persoon en trompettist, en als je even doorduwt dan maakt hij ook nog een geweldig pannetje Paëlla voor je!

 37. Ronald ja een aantal jaren geleden leren kennen bij het jureren op een dweilorkesten dag in Groenlo. Meteen een super leuke klik , zowel als mens als ook als mede jurylid. Hij heeft heel goede ideeen over hoe een dweil’orkest’ zou moeten klinken. Oog en oor voor detail en weet super goed waar op te moeten letten en luisteren bij en tijdens het jureren. Heel veel humor en plezier laat hij in alles wat hij doet zien en Ronald , ik vind het super leuk, fijn en mooi de ervaring als jurylid met je te mogen delen. Hoop nog vele jaren erbij.

 38. Alweer een paar maanden geleden hebben we een gastdirectie gehad van Ronald. We nodigen wel vaker iemand uit om met een frisse blik de repetitie te leiden en op die manier nieuwe inzichten op te doen. We hebben Ronald naar aanleiding van zijn jurycommentaar uitgenodigd op het dweilorkestenfestival in Groenlo. We hebben de repetitie als erg nuttig en leuk ervaren. Ronald heeft met ons gewerkt aan twee arrangementen. Met name op het gebied van articulatie en accenten heeft Ronald er een aantal dingen uitgepikt waarmee we verder aan de slag zijn gegaan. De kracht van Ronald is dat hij op een simpele manier zijn aanwijzingen weet over te brengen. Deels door zelf voor te spelen en deels door doeltreffende uitleg. Dit op een rustige en vriendelijke manier waardoor iedereen een leuke avond heeft gehad. Wat ons betreft een aanrader om met hem te werken. Succes met alles Ronald!

 39. Werkelijk een top gozer en trompetist. Die combinatie samen klinkt als muziek in de oren.
  Ook bij Time Out een graag geziene gast en welkome aanvulling !

 40. Wat een heerlijk “hopeloos ” mens is deze gozert. Zo lekker om mee samen te werken, zo mooi als mens en dat voor een trompettist. ??? Is geintje natuurlijk. Ronald is een top collega. Ik zit 45 jaar als professioneel muzikant in het vak en heb vele trompettisten mee mogen maken. Grote jongens in de business en Ronald zet ik moeiteloos in dat rijtje. Boek je hem dan heb je top. Maar blijf van hem af, als ik hem nodig heb. Afzender De Kolonel alias Peter Swinkels

 41. Ja Ronald, wie kent hem niet. Regelmatig gezien en nu vaste trompetist bij mijn favoriete band ( Colibri de Band).
  Wat een verrijking ben jij met je strakke blaas partijen.
  Echt funky groove.
  Super, superblij met jou.

  ??Arthur??

 42. Geweldige trompettist én arrangeur.
  Bovenal zeer betrouwbaar en ambitieus.
  Ronald is muziek en muziek is Ronald.
  Behalve uitvoerend musicus ook een gedreven- en bekwaam docent.
  Wil je trompet? Ronald is the answer… Wil je trompet leren spelen? Ronald is the answer.
  Doen!

 43. Ik ken Ronald al een aantal jaren (vanaf 1983) heb hem zien groeien als muzikant en als mens, komt uit een muzikaal gezin. Ronald geeft op een speelse manier les. Ik weet zeker dat als je bij hem les neemt, dat je geen spijt krijgt hem als leraar hebt gekozen. Het goed kunnen overbrengen is hem op het lijf geschreven. Buiten dit alles is hij ook een sociaal mens. Ik kan een ieder, die trompet wil leren spelen, Ronald aanraden. Veel succes!!!!

 44. Sinds bijna een jaar zijn wij (Streetband FF AnderZ) met Ronald in zee gegaan voor het “bijspijkeren” van enkele van onze leden.
  Ronald is aan de slag gegaan met zowel beginners (helemaal van nul) als blazers die al geruime tijd spelen, een aantal op trompet, maar ook op sousafoon.
  Als vereniging plukken wij daar absoluut de vruchten van. Ronald is een gedreven trompettist die zijn kennis graag over brengt op anderen. En dat is één van de krachten van Ronald, hij kan (naast goed spelen) zijn leerlingen goed naar een hoger niveau brengen.
  Er wordt ook goed overlegd met de vereniging, want wij willen natuurlijk van de voortgang van de leerlingen op de hoogte blijven. Wij betalen voor de leden een deel van het lesgeld.
  Persoonlijk ken ik Ronald ook al jaren als uitmuntend trompettist van een aantal verenigingen.
  Voor zowel privéles als groepsinstructie kan ik Ronald aanraden.

 45. Met Ronald speel ik de band SOULFUZION en GROOVY PEOPLE. Ronald is een topgozert, fijn om samen te werken en altijd in voor een dolle grap en een praatje. Wanneer Ronald blaast op zijn trompet of bugel is altijd heerlijk om te horen en geniet ik vooral van de hoge tonen. Hij leest ook makkelijk en schrijft snel alle arrangementen uit voor de hornssectie. Kortom, een geweldige muzikant.

 46. Ik heb al iets langer dan een jaar les van Ronald. Het was vanaf de eerste keer hartstikke leuk en dat is het nog steeds! Ronald is een aardige vent, hij heeft goed lesmateriaal en kan het heel goed uitleggen.

 47. Ik ben 63 jaar en speel sinds 2005 sousafoon bij Streetband FFAanderZ uit Den Haag. Daarvoor had ik nog nooit enig instrument bespeeld en extern muziekles gehad, totdat de vereniging mij in staat stelde les bij Ronald Arkesteijn te volgen. Er ging een muzikale wereld voor mij open. Zijn passie voor – en kennis van (blaas)muziek, zijn didactische vaardigheden en vooral zijn geduld hebben mij al heel veel verder gebracht, waarvan de band ook profiteert.

 48. Ronald speelt ook in de band Colibri. Samen vormen ze de blazerssectie de Pepperhorns en met hem klinkt het echt rete strak. Elke noot is raak. Hij is een toptrompetist en een zeer fijne muzikant om mee samen te werken.

 49. Al jaren met Ronald in diverse formaties samen gespeeld. Op en top een prof! Past zich moeiteloos aan een sectie aan, neemt de lead waar nodig. Leest zeer makkelijk en hoort alles. Dus feedback kun je verwachten, alles om het geheel beter te maken.

 50. Al jaren met Ronald in diverse formaties samen gespeeld. Op en top een prof! Past zich moeiteloos aan een sectie aan, neemt de lead waar nodig. Leest zeer makkelijk en hoort alles. Dus feedback kun je verwachten, alles om het geheel beter te maken.

 51. Ik ken ronald als betrouwbaar mens en goed muzikant. Afspraak is afspraak. Daar hou ik van. Ik speel graag met hem.

 52. Voordat ik bij Ronald kwam kon ik nog geen enkel noot krijgen uit mijn trompet. Al redelijk snel had ik dankzij Ronald het lezen van noten en het bespelen van nummers onder de knie. Doordat Ronald vol passie over zijn beroep als muzikant kan vertellen motiveert hij mij heel erg om zelf ook steeds beter te willen spelen en het oefenen door te blijven zetten.

 53. Ronald komt uit een zeer muzikaal gezin en de muziek is hem dan ook als jongste telg met de paplepel ingegeven. Zowel zijn vader als zijn broers en zussen speelden allen, en enkelen nog steeds, één of meerdere instrumenten.
  Ik ken Ronald dan ook zijn hele leven al en heb van zeer dichtbij zijn muzikale ontwikkeling mogen volgen.
  Ronald is in mijn ogen (en oren) voornamelijk een zeer technische trompettist maar kan daarbij tevens goed hoorbaar boven het orkest of band soleren. Ook qua arrangeren staat hij z’n mannetje.
  Ook aan een groot gevoel voor humor ontbreekt het hem niet. Het verbaast me dan ook niet dat Ronald gekozen heeft voor een professionele carrière als trompettist en muziekleraar.
  Als oud-muzikant beveel ik hem dan ook ten zeerste en met diep respect aan.

 54. Ronald ken ik al meer dan 25 jaar en zeg je Ronald, zeg je top trompet. Het maakt niet uit in welke type band je hem wilt laten spelen, hij knalt de noten er wel uit. En nog een aardige vent ook, wat wil je nog meer. Warm aanbevolen aan elke band die behoefte heeft aan een goede trompettist!

 55. Ik ken Ronald al vele, vele jaren. Als jonge muzikant in de marchingband was hij al een veelbelovend trompettist. Nu……. vele jaren later speelt hij in verschillende bands, arrengeert muziek, jureert bij festivals en geeft trompetles. Een muzikale duizendpoot, geweldig!

 56. Ronald is niet alleen als persoon top maar ook als muzikant. De trompet partijen knalt hij met gemak eruit. Ook erg fijn dat hij goed kan lezen en arrangementen snel op papier kan zetten. Zijn inbreng en aansturing van een horns sectie doet hij op een zeer professionele manier. Top!

 57. Ronald is een goede leermeester met veel vlieguren (ervaring). Geeft op een relaxte manier aan waar je aan moet denken bij het bespelen van je instrument. Heeft gelukkig ook een goeie doses humor. Ik beveel Ronald, een ieder die denkt over les te gaan nemen, van harte aan…. Echt!!!!

 58. Onze zoon Jabbari van 8 jaar was op school door zijn muziekleraar enthousiast gemaakt voor trompet, dus op zoek naar een leraar voor een aantal proeflessen. Na 5 lessen heeft hij een mooie zilverkleurige Yamaha trompet mogen kopen omdat hij nog steeds veel zin had. Na een aantal weken werd het wat moeilijker en daarbij is onze zoon soms over actief en af en toe een wijsneus. Dus….. zeker niet de makkelijkste leerling! Ronald blijft er heel relaxed onder en weet Jabbari stapje voor stapje vooruit te helpen met zijn engelengeduld blijft Ronald motiveren en stimuleren. One day …. one day …. een new Louis Armstrong will conquer the world!! Not sure if it will be Jabbari :-))) Ronald, geweldig bedankt…. Ga zo door!

 59. Ik ben in september 2018 bij Ronald begonnen. Ik ben autodidact en speel al een paar jaar tweede trompet in een amateur big band. Ik had behoefte aan les omdat ik beter wil worden in direct van bladmuziek spelen. Mede dankzij Ronald word ik daar beter in. Hij hoort ook goed wat er aan mijn techniek kan worden verbeterd. Ik ben pas in september 2018 begonnen, maar merk nu al dat mijn klank en leesvaardigheid verbeteren.
  Dank je, Ronald, dank 🙂

 60. Camiel heeft heel veel plezier in de trompetlessen van Ronald. Hij is altijd geduldig en aardig en speelt duidelijk voor als het even niet lukt. Na driekwart jaar begint het al lek te klinken!
  Bovendien is Ronald heel flexibel in het verzetten van de lessen als er eens een voetbaltraining of schoolactiviteit tussen door komt.

 61. Ik heb al sinds begin december lessen van Ronald en hij is echt aardig en een goede leraar. Ik ben heel erg vooruit gegaan met trompetspelen, en dat komt door Ronald. Heel erg bedankt voor al je hulp! Ik ga zeker met het trompetles door!

 62. Onze zoon van 8 heeft nu 2 maanden les bij Ronald en hij vindt het hartstikke leuk! Gaat met plezier naar de les en maakt ook nog eens goede vorderingen. Ronald legt duidelijk uit, vraagt geen onmogelijkheden, maar geeft wel genoeg oefening mee voor thuis. Wij gaan voorlopig nog wel even door!

 63. Trompetles bij Ronald is echt een hoogtepuntje in de week. Ik wilde al jaren trompet leren spelen en het bevalt me goed bij hem. Een geduldige, bevlogen en volhardende docent die op een heel natuurlijke en enthousiasmerende manier les geeft. De lessen hebben een duidelijke lijn, met genoeg afwisseling om je alert te houden. Top!

 64. Heb al een tijdje les van Ronald met als hoofd insteek noten leren lezen, de bonus zit hem in het verbeteren van mijn ademhaling waardoor mijn geluid veel mooier is geworden. Een fijne leraar met gevoel voor humor maar ook zeker streng daar waar nodig!

 65. Sinds oktober 2017 heeft mijn zoon les van Ronald. Hij gaat na een half jaar les al lekker trompet spelen. Het leuke van de lessen bij Ronald vind hij dat het erg afwisselend is. Starten met de klassieke études van duhem, afgewisseld met pop muziek wat gelijk herkenbaar is. Soms spelen ze wat muziek wat Ronald moet spelen bij een komend optreden. Hij vind het nog steeds erg leuk de lessen en kijkt er iedere vrijdag naar uit.

 66. Ronald is super aardig en is leuk om naar te luisteren. Als het leuk is om naar iemand te luisteren voel je je snel op je gemak en leer je sneller. Zelf speelt hij heel makkelijk en op deze manier motiveerd hij zijn leerlingen die dan net zo goed willen spelen!

 67. Ronald is een aardige man je kan daar goed mee samenwerken als er iets niet lukt dan legt hij het uit en dan probeer je het nog een keer en dan lukt het wel

 68. Het is heel leuk om van Ronald les te krijgen hij is altijd beleeft legt het altijd goed uit en hij heeft veel geduld voor je als het niet lukt doe je het gewoon nog en keer des nood 50 keer maar uit eindelijk lukt het wel

 69. Als instructeur heb ik Ronald zijn eerste noten op trompet zien en horen spelen. Ronald heeft zich daarna ontwikkeld als een grote meneer op zijn instrument. Hij heeft zich ook ontwikkeld als een fijn mens. Hij heeft een grote passie om musicus te zijn in al zijn vezels van zijn lichaam. Ik kan hem van harte aanbevelen.

 70. Ronald is een heel fijne gozer om mee samen te werken. Én natuurlijk een goede muzikant! Als ik met hem samen in de sectie speel, weet ik dat het wel goed komt.
  Trompetlessen raad ik dan ook aan bij hem!

 71. Heb net de eerste lessen gehad, wat op zich best spannend is als beginnend speler op trompet, maar Ronald is een relaxte kerel die zeker ook de puntjes op de I zet en dan ook nog blij voor je is als het je lukt;].

 72. Ronald is een vriendelijke, spontane en oprechte man, een goede trompettist: altijd trefzeker, ook in de hogere registers! Respectvol naar zijn bandleden en rustig van aard. In menige blazerssectie onmisbaar vanwege zijn muzikaliteit, flexibiliteit, arrangeertalent
  én zijn droge humor! Just hire him asap! ??

 73. Als kleine jongen reed ik met Paul Batenburg op onze Puch Maxi naast St. Jacob (Sinterklaas intochten) waar Ronald met zijn broer Ton al de nodige solo’s speelde nu 34 jaar later kan ik nog steeds genieten van zijn spel op trompet. Naast dat hij een goede muzikant is, is het zeker ook een fijne collega om mee samen te werken, iemand die open staat voor kritiek en ook zeker meedenkt, maar ook een eigen mening heeft en ondanks dat we het heel soms niet eens zijn met elkaar is er altijd respect voor elkaar geweest. Een fijne collega en vriend die de gun factor zeker in hem heeft.

 74. Ronald is een topmuzikant maar bovenal een supergozer!
  Ik heb jaren lang met Ronald gespeeld en geen moment zonder plezier.
  Fijne vent, flexibel op elk gebied en eigenlijk te bescheiden!
  Zoek je een trompettist in je band? Zoek niet verder, je hebt hem gevonden

 75. Gisteren voor de eerste keer een lesje gehaald bij Ronald. Interessant en relaxed. Door dingen die terloops worden gezegd ga je toch weer op een andere manier naar je spel kijken. Meteen thuis begonnen met de door hem opgegeven oefeningen. Hoewel allang geen beginner meer zit ik door Ronald weer extra gemotiveerd aan de trompet!

 76. eerste les: was super leuk en leerzaam.
  we hebben veel gedaan met technieken en lekker wat nummertjes doorgenomen.
  aanrader voor iedereen!
  hij legt goed uit en is ook nog aardig.

 77. Ronald is een gepassioneerd muzikant met veel kwaliteiten. Sta altijd vol bewondering naar hem te kijken en luisteren bij uiteenlopende bands waar hij speelt. Altijd serieus met zijn muziek bezig maar zeker ook in voor een geintje. Kortom een topper en een hele toffe vent waar je een hoop van kunt leren.

 78. Ik speel regelmatig met Ronald samen. Meestal pop of big band. Altijd fijn en gezellig naast hem te staan, qua sound, muzikaliteit en betrouwbaarheid. Altijd gedreven om goed en precies te spelen. Kortom: helemaal top!

 79. Ik ben met Ronald in contact gekomen bij de start van mijn band. Ronald is een professional pur sang. Zijn muzikale maar ook pragmatische benadering is basis voor elke band die niet tussen de schuifdeuren wil belanden. Ik kan een ieder Ronalds inbreng aanraden. Ongezouten maar recht uit het hart. Zo hoort het.

 80. Leuke vent, geweldige trompettist..altijd een genot om naar te luisteren!! Of t nu podiumband dweilorkest of bigband is …. ik hou van zijn sound!!

 81. Ik raad iedereen aan die graag iets bij wil leren bij Ronald les te nemen! Waarom? Als oudere broer en tevens trompettist weet ik hoe precies hij is en dit graag aan zijn leerlingen overbrengt. Dus ik zou zeggen gewoon doen het wordt zeker beloond!!

 82. Ik ken Ronald al jaren toen we met Funkubine speelden en God, Wat hadden we zo’n leuke tijd gehad! Hij is een uitstekende trompettist en vooral heel nieuwsgierig om nieuwe dingen te weten. Als je bij hem komt dan weet je zeker dat je op de juiste adres bent…

 83. Ronald is een fijne docent. Hij neemt de tijd voor een leerling en geeft gestructureerd les. Ook zorgt hij voor een ontspannen sfeer!

 84. Ronald heeft liefde voor het koper, een zeer rijke ervaring op het podium en fantastisch muzikale oren. Ronald hoort alles, brengt ter sprake hoe het beter of anders kan en corrigeert en coached op een prettige wijze. Daarnaast kan mijn Haagse vriend knoerthard en -hoog. Topleraar!

 85. Ronald is niet alleen een te gekke trompettist, maar ook nog eens een hele fijne vent om mee samen te werken! Als drummer heb ik al vaak met hem gewerkt in verschillende bezettingen. Het is altijd lachen met hem, maar zodra hij er moet staan is hij spot on, speelt hij exact wat nodig is en hoe! See you next time Arkie 🙂

 86. Remko trompettist Dweilorkest Dorst.

  Hoop geleerd van Ronald als oud insructuur van ons Dweilorkest. Ook als trompettist kan ik genieten van zijn spel. Ongelooflijk hoe makkelijk hij dingen wegspeeld. Gewoon een aardige sympatieke gozer met maar 1 passie Muziek.
  Ook als jurylid oprecht en eerlijk vandaar ook veel gevraagd.
  Ronald succes met passie.

 87. Top trompettist. En net zo belangrijk: Enorm fijne vent. Speelt prima vista alles weg. Dus als je een betrouwbare invaller zoekt: Boek Ronald!
  PS) en je krijgt er altijd gratis een hoop moppen bij

 88. Les op een leuke ontspannen mannier maar wel de dingen aanpakken waar ik tegenaan loop. Hij heeft het voor elkaar gekregen om mij wegwijs te maken in het notenlezen! Daarnaast leert hij me hoe belangrijk het is om je adem te reguleren, ik hoop nog heel lang les van hem te hebben!

 89. Edwin van den Ende
  Ronald is een van de top trompettisten (uit de buurt) we werken graag met hem !!!

 90. Patrick Noordermeer
  Profiel bekijken
  Acties
  7-8-2016 15:19

  Patrick Noordermeer
  Ronald. Een trompettist als jij is voor elke band een meerwaarde: kundig, muzikaal, betrouwbaar en prettig in de omgang. Wie wil dat niet.
  Ik zeg: ” Boeken “.

 91. Johan van Ruijven
  24 juni om 13:12
  Het leuke aan een les van Ronald is dat hij letterlijk de puntjes op de i (cdefgab) zet. Hij speelt bijna achteloos exact wat er staat en dat werkt aanstekelijk. Met ‘mr. Punctuality’ naast je ga je vanzelf beter spelen. Tijdens een les en op een podium, weet ik gelukkig inmiddels uit eigen, rijke ervaring…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *